20.5.10

El fet casteller

Aquesta és una fotografia de primer pla d’unes mans fent pinya just abans que comencin a pujar els segons damunt dels baixos. El fet casteller és fa palès en la majoria de les festes majors dels pobles, on es consumeix aquesta tradició tan pròpia de la nostra cultura.


Aquesta altra imatge de la Colla Castellera de Lleida que està feta en pic l’enxaneta feia l’aleta tot indicant que el castell està carregat (encara que no s’aprecia). També s’observa a mà dreta la figura d’una senyora geganta que acompanyava la colla i que moments abans havien fet ballar a toc de gralla i timbal.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!! a ti te buscaba! estuve en Fátima cn un club de barceloan y nos conocimos allí. A mi tmbien me gustan los animales y aunque soy un poco fachilla los castellers m gustan, pero creo q son un poco peligroso. Un saludo ya me pasare mas por el blog.

albertpenella ha dit...

Que seas un poco "fachilla" no implica que no te gusten los castellers, igual que ser del Barça no implica ser independentista. Espero que te guste el blog! Nos vemos.

C.Martín ha dit...

Hola, he tingut l'atreviment de fer servir aquesta foto teva per il·lustrar el meu post d'avui sobre la força de la gent tota plegada ( http://veleidadesvitales.blogspot.com.es/2012/10/the-power-of-we-blog-action-day.html ). He afegit un enllaç per a quan cliquin a la foto arribin a aquesta pàgina, però si per quasevol motiu no t'agrada, pots dir-m'ho i jo la trauré immediatament.
Moltes gràcies anticipades.

albertpenella ha dit...

Cap problema, les fotos estan per utilitzar-les. Em sembla molt bé! Que vagi bé.

Publica un comentari a l'entrada

 
2009 Cap al tros. Tots els drets reservats
Aquest és un bloc de l'Albert Penella